Årliga riddarspelen i Stömne 2016

10 -årsjubileum! Och det var fjärde året vi var och kollade. Connor tycker det är så kul och det har blivit en kul tradition. Vi valde några olika riddare och så hejade vi på dem. Som vanligt så går alla intäkter till Barncancerfonden. I år fick de in 16015 kronor i kontanter, men där ingår inte årets nyhet - att man kan swisha sitt bidrag. Blir spännande att se vad slutsumman blir och om de slår fjolårets rekord som var på strax över 17000 kronor.

Efter riddarspelet gick vi en kort bit till ett barnkalas som vi var bjudna på. Där höll jag mig i skuggan för jag kände hur det började bränna i nacken. En timme i gassande sol hade sina konsekvenser trots hög solskyddsfaktor... Connor sprang runt och lekte för fullt efter en första stund av blyghet. Det var fiskdamm, dinosauriejakt och piñata och det fanns mycket att leka med. Måååååånga barn! Skoj! Orkade inte dra med systemkameran så bilderna är tagna av mobilen.
 
Första laget hälsar på publiken.
 
 Andra laget hälsar på publiken.
 
 Connors favorit. Det Gyllene Städet.
 
 Publikens favorit. Dygdens riddare. Hästen hon red på var otroligt stor och väldigt fin! Detta ekipage var med ifjol också.
 
 "Försnack".
 
 Syns inte så väl, men bränt mig bredvid näsan och i pannan...
 
 ...samt nacke. Här syns det tydligare. Måste ha varit väldigt skarp sol för ifjol brände jag mig inte på hela sommaren tack vare betakaroten och solskydd.

Kommentera här: