Sett filmen It Follows

Spoilers förekommer!
 
Efter en het natt blir en ung kvinna förföljd av något ingen annan kan se.
 
Jag satt nästan hela filmen och undrade när den skulle börja. Det låter kanske inte så lockande... Men någon scen har de lyckats med. Det är en scen i filmen som gör mig helt freaked out och den har dessutom stannat i mitt minne efteråt. Och DET är ett bra betyg. När man tänker på något ett tag efteråt. När den scenen varit så önskade jag att filmen skulle sätta igång mer, men tyvärr var det höjdpunkten. Handlingen gillar jag. Den bygger mer på det krypande, rysande, det osedda istället för gore, splatter och ren skräck. Det är sådant jag brukar föredra så därför blev jag lite sorgsen att filmen inte levde ut till fullo. Kanske hade jag byggt upp för höga förväntningar...
 
När den slutade var min kommentar: "Var det allt??"
 

Kommentarer:

1 Lina - The Movie Freak:

Detta är en film som jag både vill och inte vill se.
Vill se för att jag tror den kan vara bättre än all annan skräcksmörja där ute, men vill inte för jag tycker inte om skräckfilmer. Nästan alla lämnar mig besviken och oskrämd..

Svar: Jag gillar skräck, men det är ytterst få som lever upp till att få kallas en bra skräckfilm i mina ögon :-/
Highlandertess

2 scottishmoments:

Gillar verkligen dina filmtips då jag alltid är på jakt efter bra serier o filmer att se. Tyvärr är jag så kräsen, eller egentligen har det att göra med att jag har svårt att koncentrera mig o sitta still och då måste filmen liksom greppa mig totalt från början till slut. Thrillers brukar funka och deckare och kriminalare men skräckisar är för löskiga hehe.

Svar: Jag är inne i en period när jag kollar mycket serier :-) 45 minuter istället för en film på 2 timmar :-D
Highlandertess

Kommentera här: