R.I.P. Carrie Fisher <3

Mest känd som prinsessan (och senare general) Leia Organa i Star Wars-sagan. Något många missade var vilken underbar humor hon hade. Se henne i någon annan serie eller film, eller allra helst - se en intervju eller när hon var med på talkshows. Hon var härlig! I mitten av månaden ungefär såg jag när hon var gäst hos Graham Norton. Hans pratshow är min favorit för att alla gäster är med samtidigt och det blir mer av ett samtal än en intervju med frågor och svar mellan två personer. Och hon passade verkligen in där.
 
När hon nämnde att hon hade önskat se en hel planet med kvinnor i Star Wars-världen för att det var så mycket med alla dessa män och att det vore intressant att se hur en sådan planet skulle te sig, så tyckte jag det var en intressant tanke. Jag skulle önska att man har med just en sådan planet för att hedra hennes minne. För det vore väl inte så osannolikt i en fantasivärld som Star Wars, eller?
 

Kommentarer
Postat av: GeorgVanHalen

Tråkigt med alla som försvinner. Idag hittade jag något roligt. Titta på denna. Har bara hunnit höra snuttar än, men det är bra ljud och ser fram emot att höra hela: https://cdn1.cdnme.se/26772/8-3/queen_5863ec30ddf2b355e438fd01.jpg

2016-12-28 @ 17:50:58
URL: http://georg.blogg.se

Jag publicerar bara kommentarer som har med inlägget att göra eller kommentarer som är svar eller fortsättning på tidigare korrespondens. Inga anonyma kommentarer, inget spam, inga personliga påhopp. Om du inte vågar stå för det du skriver så blir din kommentar ej publicerad i min blogg. Så enkelt är det!

Tack för att ni vill kommentera!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback