Syn på "vackert"

Jag är så trött på att med jämna mellanrum läsa insändare, kommentarer på sociala medier eller höra folk prata om hur "fult och ovårdat" det är med tatueringar. Som att det är DERAS syn på skönhet som är den universiellt "rätta". Min åsikt är: SKIT i vad andra gör med sina kroppar och bry dig bara om din egen. Om någon vill skaffa tatueringar och tycker det är ett vackert sätt att pryda kroppen så ÄR det så. Så otroligt trött på dessa människor som ska tala om för andra hur man "ska" se ut. Ni, som har alla dessa åsikter, blir lyckligare av att strunta i det och istället kanske till och med vara glada för att andra är glada (men det kanske är för mycket begärt).
 
En tatuering har jag. Den funderade jag på i ett år innan jag skaffade den. Det är snart 15 år sedan och jag älskar den än! Den är en del av min hud, en del av mig. Fattar inte varför folk har så svårt för något som sitter på någon ANNANS kropp.

Kommentarer:

1 Nettan:

Folk tenderar att alltid bry sig om saker som inte har med dem att göra, det är ju bara att se på abortlagarna i USA eller homofobin. Jag förstår inte det själv, varför måste folk bry sig om sånt som inte påverkar dem?

Jag har precis skaffat min första tatuering, så jag håller på att vänja mig vid den, men jag ångrar mig inte ^^

Svar: Precis!
Highlandertess

Kommentera här: