Inköp till Connor på hösttrippen till Ullared 2015

De flesta leksaker och böcker här har Connor inte fått än. Det är inköp inför kommande högtider. Kläderna har han däremot sett och godkänt. Han önskade sig en rosa overall och en lila vinterjacka så jag undrade om han skulle påpeka att jag köpt tvärtom så att jackan blev rosa och overallen lila (för att det inte fanns precis det han önskade). Men hans kommentar var: "Men mamma...åååhh... du hittade det jag önskade mig." Så det tar jag som ett mycket väl godkänt betyg för mina fynd.
 
Vattenballongsprutan högst upp fick han när vi kom hem. Han har även sett bäddsetet med My Little Pony och kalaspåsarna med Avengers. Resten är hemligt än så länge. Legoset Elves, två My Little Pony-dockor, två böcker med figurer och lekmatta inuti (Frost och Avengers), Skylanders megabloks och karaktären Tiny från Dinosaurietåget.
 
 Fyra stycken trepack med strumpor, tvåpack kalsonger, grå leggings, fyra pyjamas (katt, fåglar, Frost och Pettsson & Findus. Tänk att det kommit in ytterligare annan färg och tryck på sistnämnda. Connor har haft 5 pyjamas med Pettsson & Findus före denna och vi har köpt 1 varje gång vi varit till Gekås.), ett vitt linne, en Marvel-tröja, två byxor (stjärnor och tigrar).
 
 Bara mössa som saknas. Vinterkläder och vantar klart.

Kommentera här: