Ullared maj 2015

Vårens årliga Ullaredsresa (med Connor, hans moster, hans mormor och morfar) inföll denna gång på en fredag och en lördag eftersom det var långhelg. På fredagen var det helt ok mycket folk. Inte så man behövde trängas, men inte direkt tomt heller. Connor var otroligt lättsam att ha med sig. Han tyckte det tog lite väl lång tid att ta sig till leksaks- och spelavdelningen, men hade riktigt bra tålamod ändå. Särskilt eftersom jag följer en viss "rutt" inne på varuhuset. Bra träning för honom och det märks att han varit med varje år sedan han var född eftersom han har den förståelse han har. Han valde ut sina egna kläder bland barnkläderna innan vi kom till leksaksavdelningen och när vi kommit dit fick han handla några saker för egna pengar som han sparat ihop. Att lära honom pengars värde, att spara själv och att vara rädd om sina saker för att det inte "bara är att köpa nya" är något vi hållit på med länge nu och bit för bit växer förståelsen fram.
 
På lördagen var det mer folk i affären. Kanske för att vi var där tidigare på dagen eftersom vi skulle åka hem då efter en natt i en stuga på Örnatorpet. Connor var inte med in då eftersom han hittat det han letat efter redan första dagen. Han väntade utanför med mormor istället. Jag hittade allt som stod på listan utom sommarskor till mig. Vi fick fixat födelsedagspresenter till de flesta av Connors kompisar och släktingar också och det är alltid skönt. Jag tycker själv att det är som roligast att gå på leksaksavdelningen, trots att jag är vuxen...haha... Och det är där vi skaffade presenterna. Det kommer ett eget inlägg med inköpen, förutom presenterna då.
 
Connor gosar med en av katterna på Örnatorpet och skulle absolut posera genom att lipa och hålla upp sin ena fot av någon anledning. Sötisen!
 
 Vår stuga denna gång.
 
 Omgivna av hästar var vi också. Så fina!
 
 Denna lilla katt löpte så hon sjöng så fint för oss hela natten utanför stugan...hehe...

Kommentera här: