Sett filmen Tammy

Spoilers förekommer!
 
Efter att ha förlorat jobbet och kommit på sin make med en annan kvinna så tar Tammy med sin mormor på en riktig roadtrip.
 
Jag gillar verkligen Melissa McCarthy (Tammy) och det gjorde att jag tyvärr hade höga förväntningar på denna film. Missförstå mig inte, Melissa är väldigt bra och trovärdig. Det är filmen som saknar gnistan. Det känns som att den kör i gamla hjulspår och att man type-castat Melissa till en sådan roll hon brukar få spela. Hon KAN variation så jag hoppas verkligen att någon tänker om och ger henne lite olika roller framöver så hon inte fastnar i det fack hon befunnit sig i, i några år nu.
 
Mormodern spelas av Susan Sarandon och hon är hysteriskt rolig och hysteriskt patetisk på samma gång. Patetisk är ett hårt ord, men *SPOILER* när folk gör sådana saker som hon gör mot Tammy på en fest så tycker jag att de ÄR patetiska. Mår riktigt dåligt av den scenen. Kathy Bates är med i en liten roll också och förgyller filmen. Hon är skön! Det är kul ändå att det är just kvinnornas film och att männen har birollerna.
 

Kommentera här: