Varit på Karlstads Stadslopp...

...men inte deltagit. Connor och jag var där för att heja på Robin som var med. Syrran och Gabriel tittade förbi också och Robin blev nog lite förvånad över hejandet...hehe... Min systemkamera fungerar tyvärr inte, så bilderna är inte bästa kvalité men jag tog ändå mest på djur under dagen. Först på en and med ungar vid startområdet och sedan kattungar hemma hos Robins lillasyster där vi firade en av Connors kusiners födelsedag. Rena sötchockerna på bilderna här nedan...haha...
 
Det var kul att se loppet eller.... upploppet såg vi. Lite svårt att se en hel mil om man inte sitter i helikopter eller flygplan. Det var mycket folk i området och perfekt väder för ett sådant evenemang.
 
Connor fick syn på dessa först. Så söta!
 
 Connors smak för slapstick-humor märktes igen då alla fyra, rätt stora, andungar försökte få plats under sin mamma med konsekvensen att hon titt som tätt ramlade över på rumpan eller näbben. Connor skrattade väldigt gott åt det.
 
 Dagen innan fick jag hjälpa Connor att skriva på en flagga som han sedan pyntade med klistermärken. Självklart hittade han största klubban på hela området också. Men är det lördag så är det lördag.
 
 Vi tog plats på läktaren vid upploppet och såg väldigt många gå i mål.
 
 Hos Robins lillasyster efter loppet. Katter har roliga sovplatser, men denna tror jag slår det mesta jag sett...hehe...
 
 Alla tre kattungar söker fortfarande trygghet hos sin mamma. Ja, det är tre. Men den röda honan lade sig på den röda hannen så det är bara bakbenen och svansen som sticker ut.
 
 Helt otroligt fin kattunge!
 
 Connor träffade Baymax på kvällen. Han petade honom på magen för att känna om han var så mjuk som han ser ut i filmen och det var han. På bilden ser han inte så impad ut dock, men kan intyga att han var det.

Kommentarer:

1 Maol:

Rolig bild på kattungen! Den borde du skicka till cuteoverload.com :)

Kommentera här: