På bio: San Andreas - 3D

Spoilers förekommer kanske!
 
Kalifornien drabbas av en kedja massiva jordbävningar och en räddningsarbetare kämpar för att hitta sin dotter i massorna.
 
Denna film har precis allt som en katastroffilm ska ha! Konstant spänning, stora actionscener, omöjliga händelser, klyschor och lite patriotism på det. Jag gillar katastroffilmer så därför stortrivs jag. Och de lyckas även få med lite känslor i det hela. Känslan av att vilja rädda de man älskar, känslan av att inte förlora hoppet vad som än händer. Effekterna är till största delen riktigt bra (men 3D var onödigt). Det märks att framsteg har gjorts inom det området sedan filmen 2012.
 
Dwayne Johnson föreställer den starka klippan som aldrig ger upp, men även han får visa känslor i filmen, så det är också en förbättring. Paul Giamatti står för hjärnan och han gör en riktigt bra prestation! Alexandra Daddario är helt olik sig från True Detective, men absolut till det positiva. Kylie Minogue dyker upp i en liiiiiten roll också. Så liten att man inte direkt får någon uppfattning om henne.
 
Jag tycker det är konstigt att jag sett och hört så otroligt lite om denna film... Den är påkostad och det är med en hel bunt med rätt så stora skådespelare... Har den försvunnit i mängden av uppföljare och genrefilmer som vi bjuds på denna vår och sommar?
 
Gillar du katastroffilmer? Se den!
 

Kommentera här: