Tävling: Mina 3 måste-ha-grejer för en perfekt sommar!

Sommaren med dess värme (för även kalla sommardagar är varmare än en vinterdag, kom ihåg det när molnen täcker solen) är bästa tiden för mig. Värmen lindrar den smärtproblematiken som jag lever med dagligen.
 
Därför tycker jag resor är en del av en perfekt sommar. Man behöver inte resa långt. Vi har ett land här som det finns mycket att se och upptäcka i. Eftersom jag nu ska beskriva delar av min perfekta drömsommar så väljer jag dock faktaböcker om Skottland. Jag är kanske "gammaldags" av mig på ett vis. Jag söker information på nätet, men det är ändå något speciellt med böcker.
 
Något som passar som bäst på sommaren är en riktigt lång maxiklänning med härlig färg och/eller härligt mönster. Färger påverkar ens humör mycket och jag tycker dessa klänningar gör en glad. De har känslan av sommar och känns underbara att ha på sig under ljumma sommarkvällar, kanske med en kofta över när det blir lite kyligare eller när myggen är envisa.
 
Grillat är ytterligare en sak som säger sommar för mig. Grillat är ju som bäst utomhus och det funkar som bäst sommartid. På senare år har jag lärt mig grilla lite mer grönsaker och det smakar underbart gott, särskilt tillsammans med familj och goda vänner.
 
Bland en mängd maxiklänningar på Tradera hittade jag DENNA färgklick som signalerar sommar för mig.
Engångsgrillar har vi testat många gånger, men inget slår en riktig grill som man kan hitta HÄR till exempel.
Broschyrer läser man snabbt genom så några böcker är extra bra. Som DESSA på Tradera.

Kommentera här: