Sett filmen Battleship

Spoilers förekommer!
 
En flotta med skepp blir det enda som står mellan jorden och en rymdinvasion.
 
Det här är en effektfilm och därför är det synd att effekterna är så otroligt dåliga. Eftersom handlingen är i princip obefintlig så vore det med effekter som de skulle kunna vinna någon form av existensberättigande, men icke. Det enda som är något att ha i denna film är en liten sidohandling med en amputerad soldat. Det är den enda biten som intresserar mig. För en gångs skull så är det inte en skådespelare som har benen kvar som får spela rollen och få sina ben borttrixade med effekter. Det är en person som har fått benen amputerade på riktigt, en riktig soldat - Gregory D. Gadson. Han är den skådespelare som lyser i denna film!
 

Kommentarer:

1 GeorgVanHalen:

En typisk film i mängden. Tyckte den var helt okej som tillfällig underhållning, men inget jag kommer se om och inget jag skulle rekommendera till någon.

Det känns spontant som att filmer som denna skulle kunnat bli mycket bättre. Nu känns det som en film som görs bara för att göras. Dra in lite snabba pengar för någon.

Svar: Ja, det är inte en film jag kommer minnas efter ett tag. Kanske till och med ser om den för att jag glömt att jag sett den (det har hänt tidigare...hehe...).
Highlandertess

Kommentera här: