Första julen färdig och mycket lyckad

Vi firade jul med Robins sida nu idag och det var mycket roligt. Två valpar att gosa med, en stor hund, två marsvin (varav en var superdräktig så man kände bebisarna röra sig där inne), en goskatt och så fullt med folk. Jag är mentalt slut nu, men hade väldigt trevligt och det var intressanta samtalsämnen. På vägen hem blev det lite oordning då vi fick vända för att jag glömt kameran, sedan pajade en lampa på bilen så vi fick fixa det. Till sist kom vi i alla fall till Bergvik där vi tog en snabbsväng för att ordna kvällsmat.
 
Vi lekte en julklappslek med tärning där man vid en 1 eller 6 fick ta ett paket och vid dubbel (man använde två tärningar) fick man ta två paket. När alla paket var ute så öppnades de och visades upp. Sedan sattes en timer och tärningarna gick runt igen. Denna gång fick man ta saker från andra när man fick 1 eller 6 eller dubbelt. Det var riktigt kul!
 
 Mina slutvinster. Skruvmejselsetet gick mellan mig och en annan person hela tiden kan jag säga...hehe... Annars var det en stor glasburk med punschpraliner, stora chokladaskar, en duschtvål och en kalender som gick runt mest.
 
 Connors julklappar.
 
 Yoda.
 
 Plåster.
 
 På Bergvik unnade jag mig själv en julklapp...
 
 ...och tog en älgfie för att vara med i en tävling som Bergvik köpcentrum anordnar.

Kommentera här: