Manifestation mot rasism

Connor och jag begav oss mot torget i god tid. Klockan 13 skulle det vara en manifestation mot rasism som anordnades av Arvika mot rasism. Vi hann titta lite på partierna som var på torget. Verkligen fullt med folk så det var inte lätt att ta sig fram. Connor fiskade fiskdamm hos Socialdemokraterna och fick även en ballong av dem.
 
När klockan var 13 var det dags och först blev det ett brinnande passionerat tal av Sara (verkligen underbar talare!), därefter en person som jag tyvärr glömt namnet på som avslutade riktigt starkt (rysningar) och till slut en sång av fyra personer om frihet och att vara välkommen. Vid ett tillfälle ombads de som gillat Facebooksidan att tjoa och vi var väldigt många i den stora klungan folk som lyssnade. Det värmde!
 
Trodde inte att Connor skulle ha tålamod, men han lyssnade hela tiden och var helt koncentrerad. Vid ett tillfälle kallade han på min uppmärksamhet och jag tänkte att han tröttnat då. Men han ville bara säga att folk hade satt sig framför honom så han inte såg. Han var alltså riktigt inne i talen och det som hände (full förståelse kan han förstås inte ha i sin ålder, men han hängde med för han pratade om saker som sagts sedan). Gulleplutten! Blev så stolt över honom!
 
Connor fiskar.
 
Så engagerande tal att jag fick tårar i ögonen. Looove klänningen också!
 
Det här hade Connor med sig hem.
 
Det här hade jag med hem.

Kommentera här: