Får se det positiva

Nu är vi väl alla trötta på valet och nu kommer eftersnacket. Så jag tänkte få det överstökat och framöver kommer sedan bloggen handla om mycket annat blandat.
 
  • Jag är glad för regeringsskifte. Så som jag och andra sjuka blivit behandlade under Alliansens styre är inte mänskligt. Ja, det ska löna sig att jobba, men de som är sjuka förtjänar den hjälp som ska vara en rättighet i vårt samhälle! Vem som helst kan bli sjuk eller känna någon som blir sjuk, så att vara solidarisk är bra!
  • Nästa gång får Fi mer partistöd för att de gjorde ett bättre resultat nu än sist. Tummen upp för det även om vi inte tog oss hela vägen in. Bra kämpat!
  • Besviken över 13% på SD. (Ja, jag har lika stor rätt att känna så som någon annan har att känna på något annat vis!) Men får tänka att 87% INTE röstade på dem så ser det lite ljusare ut.
  • Dags att lösa upp Alliansen nu. Eller åtminstone göra om dem till ett enda parti för det är just det som de är. Om de envisas med att bara jobba med varandra och inte samarbeta med andra så kommer SD få den där makten som Alliansen säger att de inte vill ge dem.
Over and out!

Kommentera här: