Connors saker från Ullared

Connor hade skickat med oss av sina födelsedagspengar till Ullared för att köpa lite nödvändigt och lite skoj på Gekås och närliggande butiker. Sedan handlade vi förstås lite mer till honom än det, till exempel julklapp och en sak till hans julkalender. Han blev riktigt glad över de saker som han fått se, även kläderna eftersom jag lyckades hitta en röd vinterjacka till honom som han önskade sig.
 
Sakerna här ovan fick han när han kom hem från sin mormor och morfar.
 
 Lite större väska inför nästa års semester. När vi åkte i år fick vi packa flera väskor så det blir mer praktiskt med en enda större.
 
 Vinterjacka och täckbyxor, två pyjamas, två tröjor och en huvtröja.
 
 En riktig gympapåse som han kan använda när han ska på barngympan i Gunnarskog.
 
 Vinterstövlar från Sko-Boo. Hittade ett par perfekta höstskor också med Turtles på, men de fanns som minst i storlek 27 (Connor har 25). Det var synd, men vi får leta höstskor på andra affärer istället.
 
 Den här kommer jag dela upp för att fylla strumporna i Connors julkalender.
 
 Connors julklapp från oss föräldrar.
 
 Jag älskar att köpa leksaker! Märks rätt tydligt...hehe... Detta är kommande presenter till Connor för till exempel namnsdagar, Alla hjärtans dag och liknande.
 
 Nästa sommar ska vi träna lite på fiske. Connor önskade sig ett rosa metspö, men de var 4 meter långa och jag tyckte ett 3-metersspö räcker till att börja med för honom.

Kommentera här: