Disney on ice

Idag var vi till Karlstad för att se Disney on ice. Vi satt på rad 1 på parkett så vi såg jättebra! Alldeles innan showen så spexade några åkare med en sorts snurra (som såklart fanns att köpa utanför) och sedan drog det igång.

Först ut var värdarna: Musse, Mimmi, Kalle och Långben (de dök sedan upp då och då under showen). Sedan dök några av bilarna från Bilar upp och körde runt på isen. Efter det blev det en väldigt komprimerad Den lilla sjöjungfrun. De fick med allt det väsentliga så då behöver man inte se filmen egentligen (har sett den en gång redan). Direkt på det följde någon Tingeling-berättelse som blev alldeles för rörig för Connors skull. Dock så var det kul att se när drottningen gjorde entré högt uppe i luften i vajrar. Connors haka åkte nästan ända ner till golvet. Han var jätteimpad!
 
Paus.
 
Sista delen var en komprimerad, men ändå lång version av Toy Story 3. De hade tagit bort bebisdockan och det tyckte jag var synd. Den var lite av en favorit för mig i filmen. Connor väntade på Buzz och blev glad när han äntligen kom fram. Ken hade en "blingad" karatedräkt på sig en stund (nåt för dig det syrran...hehe...). De gröna "klo"-figurerna kom in en liten stund och då var jag glad. Mina "partners in crime" det ju. De gillar också klomaskiner.
 
Connor tyckte det var jätteskoj, men den som gillade det mest var nog min sambo. Jag fokuserade mest på åkandet jag. Det var en tjej som var riktigt bra. Hon som spelade Tingeling. I övrigt var det helt ok fast tyvärr med en del snubbel, utsteg, hand-i-isen och liknande. Jo, jag är lite tävlingsskadad när det gäller skridskoåkning. Har följt konståkningen många år nu och sett VM live i Göteborg ett år så det är lätt att falla in i den synen.
 
Så hur tror ni det gick med att Connor bara skulle få EN grej på showen? SKIT, säger jag bara (eller skriver rättare sagt). Det var inte för att han tjatade, utan för att jag tyckte det var så kul. Så det är mig själv jag måste lära en läxa nu.
 
Redo för show.
 
 Mina favoriter. Suddigt och enda bilden jag bjuder på. Vill ni se mer får ni gå på showen.
 
 I pausen köpte jag denna till Connor. Den blinkar i olika färger (går att stänga av), hade ett Toy Story-sugrör och innehöll smaksatt is.
 
 Connors TVÅ grejer. Istället för EN...erhm... Räknar man ovanstående grej så blir det tre... uj uj...
 
 Jag fick en blomma av en försäljare. Gratis.

Kommentera här: