Rea på Lindex

Fick ett kort från Lindex om 30% rea på allt inklusive sådant som redan var på rea. Eftersom det var kris på Connors underklädesavdelning då allt hade blivit för smått hux flux så behövde jag ändå till en klädaffär för att skaffa det, så snacka om tajming!
 
Det är tyvärr svårt att hitta kalsonger till honom då han inte gillar boxermodell. Inte så stort urval bland briefs, så därför blev det en del trosor också. Måste säga att blandningen på trosor var mycket roligare. Fanns både mörka och ljusa färger, roliga figurer och inga figurer alls. Och ja, allt får plats i trosor också. Det blev några boxer också så får vi se om Connor går med på dem. Det blev även shorts, tunna sommarbyxor och en tröja. En enda sak till mig. Ett par strumpbyxor som är precis likadana som de jag hade sönder för ett tag sedan.
 
Tag 3 betala för 2 på underkläderna och sedan 30% rabatt på hela köpet, så det blev ett bra pris.
 
 Härliga mönster! Dessa leggings var härligt sommartunna och mjuka.
 
 Molntyget i mitten skulle jag också vilja ha underkläder i. Bamse, polisbilar, sköldpaddor, jordgubbar, moln, Nina kanin (från Bamse), katter, nyckelpigor på blad och blommor. Högst upp 3-pack med Bilar-kalsonger. En härlig blandning.

Kommentarer:

1 Kristin och hennes glin:

får ha-begär! Älskar tajtsen!

Svar: Ja, det fanns så härliga mönster nu :-) Och så otroligt mjuka! Varför är inte vuxen-leggings/tajts så mjuka? :-D
Highlandertess

Kommentera här: