Karlstad och firat Connors kusin

Sjukdomar har gjort att vårt månadshandlande i Karlstad har blivit rejält försenat. Idag fick vi därför ge oss av även fast vi inte var tipptopp. En kusin till Connor fyllde dessutom år och en annan kusin har tagit studenten (JIPPI! GRATTIS!) så vi firade dem. Connor kunde tyvärr inte bli med då han är rätt tagen av den här jobbiga hostan som han har. Hans mormor kom förbi och spenderade dagen med honom och han hade haft så kul så. Skvallrade direkt vi kom hem om att han ätit en chokladkanin...hmm...
 
Vi hittade inte riktigt allt som stod på vår lista denna gång. Den uppblåsbara bassängen var självklart slut eftersom Toys'r'us hade 25% rabatt på ALLA pooler. Sedan hade ICA Maxi inte fått någon leverans av ekologiska ägg så vi blev utan ägg också. Det här med ekologiskt foder är jag inte så noga med, men just det där att hönsen ska ha möjlighet till utevistelse... DET tycker jag är viktigt. Växte upp med höns så det är nog därför det är så viktigt för mig.
 
Connor älskar "dammsugare" så när jag hittade dessa roliga i blått och gult så var jag tvungen att köpa. Passande på midsommar kanske?
 
 Äntligen lite roliga kalsonger utan arga figurer på (vad är grejen med det liksom?).
 
En ny grej. För mig i alla fall. Letade grytunderlägg, men hittade inga. Fick hjälp av personal att hitta och detta var resultatet. Inte konstigt att jag inte hittade. Hade nog aldrig fattat vad dessa var för om det inte stått "Pot stands".

Kommentera här: