Minisemester i Karlstad

Idag var vi till Leklandet på Nöjesfabriken i Karlstad. Det var bara några få barn där idag. Inte så konstigt med tanke på vädret. Det passade Connor väldigt bra för då kunde han testa allt i lugn och ro och springa runt som han ville. Efter en liten stund kände jag att det blev för kvavt för mig så Connor och Robin stannade medan jag gick ut och gjorde Haga och centrum. Kan kanske låta som en motsägelse att gå ut i gassande sol hellre än stanna inne, men ute var det i alla fall en vind som svalkade och gjorde att jag kunde andas.
 
Jag hittade en väldigt charmig barnbutik i Haga. Pricken heter den. Kan verkligen rekommendera den! (Det kommer ett inlägg med bilder på köp vid ett annat tillfälle.) Jag blev snudd på överlycklig att det fanns så många färger och mönster på barnkläderna. Det blev även lite prat med de som har butiken, angående alla färger till alla barn. Samtal som gjorde mig glad. Vandrade runt lite efter det och bara njöt av värmen. Vattenflaska var ett måste!
 
Efter det mötte vi upp hela lilla familjen igen och var tvungna till Peugeot för att skaffa en reservdel. Som tur var kostade denna del under hundringen, så det var inte så farligt. Connor hade fått en slant av släkt så han ville på Toys'r'us. Där köpte han en leksak för egna pengar.
 
Connor i full fart.
 
Pråmkanalen i Haga.
 
 Handen av Eugen Krajcik (1992). Också i Haga.
 
 Den gamla stenbron över Klarälven. Sveriges längsta stenvalvsbro med sina 168 meter.

Kommentera här: