Jagat stolpar i Karlstad och hamnat i storm

Connor och Robin skulle på Bamse på Mariebergsskogen igår och eftersom vi inte hade råd att bli med båda så passade jag på att ta en promenad för att hitta lite stolpar även i Karlstad. Det var varmt och härligt och gick väldigt bra för mig. Strosade runt på ställen jag aldrig varit förut, till exempel inre hamn som var väldigt mysigt. Jag tyckte det området påminde så mycket om Hammarby Sjöstad i Stockholm.
 
När jag hade hunnit till Sandgrundsudden bröt ovädret helt plötsligt lös. Det susade så jag vände mig om för att se och kunde följa stormens väg genom parken. Träden böjde sig som vågen och sedan var stormen framme hos mig och jag blev bombaderad av björkfrön. Att björkfrön kan göra ONT, trodde jag aldrig. Flög in några i öronen på mig också...iiiih. Jag gick mot biblioteket för att få skydd och då kom regnet. Som att sätta på en dusch på max. Men samtidigt så blåste det så kraftigt att när jag kom till biblioteket så var jag dyblöt på framsidan, men nästan helt torr på baksidan. Hmm...
 
Efter att jag blivit hämtad åt vi mat på Pizza Hut. Connor var så glad för han fick pyssel, ballong och en Pixibok med sin meny. Jag var dum och tog en Cheese Feast-pizza (cheddarsås, mozzarella och fetaost) så magen började krångla redan på resan hem. Jag tål ost, men när jag har en period med jobbigare mage så blir det lite väl mäktigt. Men som vanligt är jag sådan så jag vill ignorera hur jag mår ibland och bara leva som "vanligt folk".
 
Inre hamn.
Påminner verkligen om Hammarby Sjöstad.
 
Det här tyckte jag var pricken över i. Så fint!
 
En av stolparna.
 
Pråmkanalen.
 
På väg mot Sandgrundsudde.
 
Inne i värmen på Pizza Hut. Connor valde en lila ballong.

Kommentarer:

1 Scottish Moments:

ojoj, har hört om det oerhörda oväder som verkar ha dragit fram genom Sverige de senaste dagarna. Massa åska också vad jag hört! Tycker åska är läskigt!!

Svar: Jag har respekt för åskan och är inte gärna utomhus eller har på elektroniska saker under värsta smällarna (trots att jag bor i lägenhet), men har aldrig varit rädd för den som tur är. Känner flera som är rädda och det verkar vara riktigt jobbigt eftersom det är något man inte kan undvika eller kontrollera.
Highlandertess

Kommentera här: