Inte trodd, inte sedd

Jag skriver inte så ofta om mitt hälsotillstånd här även om jag försöker få in det då och då av flera orsaker. Att öka förståelsen, att andra ska kunna känna igen sig och få stöd och så vidare. Nu är måttet rågat så nu måste jag uppmärksamma hur man blir behandlad.
 
Jag får inte ens vara sjukskriven enligt FK. När jag var sjukskriven mot aktivitetsstöd så gick det bra, men jag är inte ens nedsatt med 25% mot sjukpenning anser FK. Läkare, specialister, AF, utredningar, arbetsprövningar etc. är dock överens om att jag har stadigvarande nedsatt förmåga med 75%. Jag blir så trött... Jag har kämpat så otroligt, men det avfärdas bara med ett avslag.
 
Pikande skriver de dessutom att de kan hjälpa mig med kontakt med AF. Jag HAR kontakt med AF. Jag har konstant kontakt med AF och vi har under lång tid försökt på alla sätt att öka min arbetstid. Ett mer anpassat jobb än det jag har går inte att få. Om jag bara klarade att jobba halvtid så skulle jag slippa allt detta strul med FK för då skulle ekonomin vara ok. Det är så kränkande. Jag har tillräckligt att kämpa med.

Kommentarer:

1 Tommy Söderberg:

Min mamma sa alltid "man måste vara frist för att vara sjuk". Föga anade jag i tidig ålder hur rätt hon hade. Uttalandet var förvisso riktad mot sjukvården och inte alla andra instanser som tycker sig "veta bättre". Vart är världen på väg?

Svar: Exakt. Och jag orkar inte längre. Därför har jag lämnat över alla myndighetsgrejer som går att överlämna till ett ombud. Jag har tillräckligt med allt annat.
Highlandertess

Kommentera här: