Tripp till Karlstad "old school"-stil

Syrran och jag tog en välförtjänt tripp till Karlstad som vi brukade göra förr. Nämligen med tåget. Vi gjorde sådant då och då innan vi fick körkort så det var kul att göra om. Dock hade vi otur på vägen dit. 20 minuter sena från Arvika och sedan fick vi vänta 40 minuter på buss i Kil eftersom det var något växelfel och tåget inte kunde gå mellan Kil och Karlstad. Men fram kom vi i alla fall och jag hade som tur var kunnat boka om min tid på Headspot till en timme senare.
 
Efter min sköna behandling på Headspot käkade vi på Mitticity. Sedan blev det en runda i några butiker och som avslutning hämtade jag ut reserverade pengar på Forex innan vi tog tåget hem igen. Denna gång gick tåget utan störningar.
 
Jag åt grillad kycklingfilé med pasta från MIC grillen.
 
 Hittade en tröja (det syns dåligt, men det är som ett nät över hela tröjan) och en t-shirt till Connor på Kupan. Han har haft önskemål om kläder med Buzz Lightyear på så det var kul att hitta. Det blev en tröja med kattansikte på och en pyjamas med My Little Pony-tryck från H&M. Ögonen lyste upp på Connor när han fick se pyjamasen. Precis en sådan som han önskat sig. Jag hade värdecheck på Clas Ohlson så därifrån fick Connor lego och Peach hittade jag på Kupan.
 
 En tröja till mig själv från Myrorna och så måste jag få med mig Minigeléhallon från Lagerhaus när jag ändå är där. De är så söta! Hmm...alltså, de smakar som vanliga stora så jag menar att de ser söta ut.
 
 På BR hittade jag dessa nya Turtles-lampor i form av deras vapen. Det blev Leos svärd först.
 
 Och så dök det upp en katt i bild igen, som vanligt. På en ny skojig affär hittade jag en hylla till Connors rum, en stor klädnypa som jag ska ha och en rolig penna till Connor. Affären heter TGR.

Kommentarer:

1 rememberthiis.blogg.se:

maten såg riktigt god ut :)

2 Esmeralda:

Fina saker och vad god den där maten ser ut att vara :)

Kommentera här: