Julklappar, IKEA och förberedelser

Idag var vi till Väse för att äntligen kunna byta julklappar med Connors kusiner. Det var planerat tidigare, men vattkoppor och andra sjukdomar satte hinder för det. Jag passade på att gosa lite med vad jag trodde var en höna, men det var visst en ungtupp. Ja ja... gosig var han i alla fall. Han var grå så det var därför jag siktade in mig på honom. Jag tycker grå höns är så fina! Han och en annan gråis (den var faktiskt en höna) hade inga namn så Robin och jag fick namnge dem. Robin gav hönan namnet Agda och jag gav tuppen namnet Jerry. Jag hade en grå tupp som hette Jerry när jag var barn. Han var så tam och gosig. Hans pappa hette Klump-Kalle och var också min. Vi hade fostrat dem sedan de kläcktes i vår äggkläckningsmaskin. Oj, vilket sidospår jag hamnade på nu. Slutsats: Jag gillar verkligen höns!
 
Efter det begav vi oss till IKEA och vi hittade faktiskt allt vi skulle ha. Har inte orkat ta uti med allt så det kommer kanske i ett inlägg en annan dag.
 
Sedan letade jag efter lite grejer på ICA Maxi till ett äventyr som Connor och jag ska på. Vi ska hälsa på Kimmi och hennes familj. Vet inte exakt när bara, men nu har förberedelserna börjat i alla fall. Hittade även en helt totalt absolut onödiga grej till mig själv, men tyckte det var coola strumpor så jag unnade mig.
 
Connors julklappar. Smurfan med bil, Smurf som lyser i olika färger, långkalsonger och en Nalle Puh-termos.
 
Dynorna heter Malinda och är från IKEA. Hade sett ut dem i förväg på nätet. Grönt passar i vårt kök.
 
 Connor fick en rejäl axelväska till vårt äventyr. Bara 24,50 kronor kostade den.
 
 Sedan så vet jag vad folk tycker om barn på flygplan så jag ska ha med underhållning till honom. Gröna små hörlurar blev det förstås.
 
Och så har vi min helt onödiga sak. Men knästrumpor värmer skönt och dessa var så snygga.

Kommentera här: