Trevligt med umgänge

Igår kväll kom några vänner till oss för att spela lite spel. Det blev både tv-spel och brädspel. Riktigt kul var det! Speciellt oväntat kul blev det när vi spelade Singstar...hehe... Skrattade så jag inte kunde sjunga ibland.
 
Idag var vi till några vänner för att äntligen kunna ge lillen hans doppresent. Det var ett antal månader sedan dopet var, men vi har varit sjuka i omgångar och inte orkat. Härligt att vi kunde idag! Det är alltid så trevligt hos Kajsa med familj! Det första vi möttes av var tre gosiga katter på yttertrappan och inne mötes vi av en leende liten bebis och en glad och leksugen storasyster. Efter en stund när Connors blyghet släppt så lekte de riktigt bra ihop och vi vuxna hade ro att sitta och prata.
 
Efter min och Kristoffer duett på Music of the Night så är det nog ingen av närvarande som kommer se Phantom of the Opera på samma sätt igen...hehehe...

Kommentarer:

1 Maria:

Hehe... jag skrattade så jag dog tror jag. Synd att vi inte kunde spela in den versionen då, det var ju klockrent! :D Han är härlig som bjuder på sig själv.

Underbar kvällvar det och jag vill gärna ha en repris på den, jag gillar hela umgänget :) Kram

Svar: Tar gärna en repris jag också...haha :-D
Highlandertess

Kommentera här: