Sett filmen Tinker Tailor Soldier Spy

Spoilers förekommer!
 
Under Kalla kriget kallas en halvt pensionerad agent tillbaka till tjänsten för att avslöja en mullvad inom MI6.
 
En riktigt paranoid film. Det är nog meningen att man ska misstänka alla och envar. Men tyvärr engagerar den mig inte. Jag dras inte in i någon längtan efter att lista ut vem som är spionen. Filmen är dryg och långtråkig. Grymt överskattad anser jag, trots riktigt bra skådespelare. De gör sitt bästa och är riktigt bra, så det är själva filmen som får mig att bli uttråkad. Colin Firth, Ciarán Hinds, Gary Oldman och Benedict Cumberbatch gör alla sitt bästa, men har tyvärr väldigt stela roller. Lite mer fokus på ögon och mimik hade kanske kunnat ge det där djupet som saknas i wideshot-bilder.
 

Kommentarer:

1 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

Usch den där filmen köpte jag på DVD, gav upp efter 20 min och köpte den sedan i en limiterad utgåva bara för att jag inbillade mig att filmen kanske kunde bli lite bättre om den kom i en snygg låda... Men nej... Den står mest bara och samlar damm och jag har inte ens orkat se klart den.

Svar: Förstår det. Jag plågade mig genom den. Sååååå dryg! 52 olika nomineringar och 23 olika vinster läser jag om filmen på IMDb. HUR kan denna ha blivit så uppskattad?
Highlandertess

2 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

SV: Det är alltid så tycker jag, de sämsta filmerna är de som vinner flest priser...

3 GeorgVanHalen:

Såg denna på bio. Kanske var det för att jag var trött, men jag somnade.

Det är möjligt att filmen är bra på olika sätt, men underhållningsvärdet var noll. Absolut noll. Ser mycket hellre på en taskig komedi som åtminstone har LITE underhållningsvärde än något sånt här!

Kommentera här: