Fladder fladder - dag 2 i Spanien (många bilder)

Vad härligt att våra vänner har lite samma tempo som jag måste ha på förmiddagarna! Det gick att sova ut och sedan tog vi en lugn förmiddag och åt lunch innan vi begav oss ut. Idag blev det bilen och först en tur till Benalmádenas fjärilspark Mariposario. Förutom fjärilar så såg vi ödlor, en sköldpadda och fåglar i parken.
 
Därefter åkte vi till det stora köpcentrat Miramar. Där blev det mat och jag drack den godaste juice jag någon gång druckit! Restaurangen hade färsk frukt och blandade juicer på order så det smakade underbart! Jag beställde en Exotic som innehöll ananas, päron och jordgubbar. Till det åt jag en Mozzata-pizza som innehöll tomatsås, mozzarella, parmesan och färsk basilika.
 
Barnen hade hittat några roliga åkturer som de ville hålla på med ett tag så efter maten passade Kimmi och jag på att gå på Primark. Där blev det med lite presenter till Robin och syrran. Efter det åkte vi ner en våning och skulle gå till en stor mataffär, men innan vi kom dit var det något som fångade uppmärksamheten. En djuraffär. När Elina sprang dit så såg jag först kaniner och marsvin, som det brukar vara. Sedan blev jag bara ståendes och gapade. De hade HUNDVALPAR där. Och en valp fångade mitt hjärta. En liten Yorkshire. När jag höll handen mot glaset så slickade den där och jag ville bara ta med honom därifrån (det stod masculino på buren så det är därför jag vet att det var en han). Uj uj uj... vi fick gå därifrån till mataffären för att jag inte skulle börja gråta. Det kändes bara så konstigt med hundar i en djuraffär. Har aldrig sett det förut.
 
Mataffären var stor. En del kände man lätt igen medan man fick fundera lite på andra saker. Jag tittade en del vid sprithyllorna eftersom jag inte är van vid att sådant finns i vanliga mataffärer heller. Total noob eller...hehe...
 
 
Det var häftigt att se "färska" fjärilar. Det var en del som satt med mjuka vingar och inte kunde flyga än.
 
 Det var en mysig park!
 
 
 
Gillade färgerna på denna fågel.
 
 

Jaha... honan får stå ut med att hanen strular runt OCH hon får göra jobbet under parningen *förmänskligande ironisk humor*
 
 
Dessa kallade jag för Manga-fjärilar på grund av deras färg och stora ögon.
 

Huj vad det blåste bredvid fjärilsparken.
 
Connor hittade en favorit direkt på köpcentrat.
 
 Han älskade sin vanilla milkshake, gjord på äkta glass.
 
 Supergod pizza och juice! På La Cabaña.
 
 Åkband och rulltrappor är Connor glad i.

Kommentera här: