Bestäm inte vilka traditioner JAG ska ha

Jag anser att folk kan ha de traditioner de vill ha och jag respekterar det. Varför blir jag inte bemött med samma respekt tillbaka? När jag säger att jag inte sett Kalle Ankas jul på väldigt länge (slutade kolla på det när jag var barn eftersom jag tröttnade) så beter sig folk som att jag begått ett hädelsebrott. WHO CARES? Det är ett program med tecknade klipp! Jag vill inte se det, så ingen annan ska kunna bestämma vad jag ska göra och ingen annan ska komma med någon form av kritik alls när det gäller MINA val (som inte skadar någon alls). Jag tycker det är otroligt löjligt att bråka om vad någon annan väljer att ha som tradition och bara för att jag inte följer så många mainstream-traditioner så innebär inte det att jag är hackfågel för de som gör det. Ha de traditioner ni vill, så har jag de jag vill och då är alla som gladast.

Kommentarer:

1 Amanda:

Självklart har alla rätt att fira på sitt egna vis, att folk reagerar över hur du väljer att fira är bara absurt. Känns lite som religion detdär. Så länge man inte försöker pracka på någon något så borde det vara lugnt kan man tycka.

God fortsättning förresten :)

Svar: Exakt. För jag kräver inte att någon annan slutar kolla på Kalle. Men det verkar vara provocerande när de säger "Och så blir det Kalle vid 15 då." och jag svarar: "Nej, jag kollar inte på det." Nu är Kalle bara en enda sak, men jag har samma attityd kring annat också. Att folk får fira det de vill :-) God fortsättning!
Highlandertess

Kommentera här: