Första djuret i min första lägenhet

Ungefär 1 år efter att jag flyttat hemifrån så såg jag denna helt underbara kanin i en djuraffär. Jag och syrran hade haft kaniner under vår uppväxt så därför fick Ella flytta hem till mitt allra första egna hem och bli min första sambo. Hon fanns sedan med när Robin och jag flyttade ihop. Då hade hon fått en ny vän i form av kaninen Pelle (de hölls dock alltid under koll när de var ute tillsammans eftersom ingen var kastrerad och Ella var alldeles för gammal för att klara att få ungar) och hon hade under en period haft sällskap av guldhamstern Ami. Katterna Tetris och Yatzy hade också tillkommit. 15 dagar efter att jag plussat på graviditetsstickan med Connor så dog hon stillsamt av ålder.
 
 
Ella boade ofta, trots att hon aldrig blev dräktig.

Kommentarer:

1 Scottish Moments:

Vi hade varsin kanin syrran och jag när vi var mindre. Och trots att de alltid hölls åtsillda blev det ungar ändå... Än i denna dag vet jag inte hur det gick till.....!!

Svar: Kanske var som med mitt marsvin Millan. Hon hade visst blivit dräktig i djuraffären hon :-) Gissa om vi blev paffa när mitt helsvarta marsvin, som aldrig varit tillsammans med hannarna som vi hade, fick en albinobebis.
Highlandertess

Kommentera här: