Bilkrångel

Connor och jag spenderade natten hos mina föräldrar eftersom Robin ville vara ifred när han tapetserade. När vi skulle åka därifrån idag så hann vi cirka 500 meter och så försvann kraften ur bilen. Jag hade lite fart så jag lyckades få in den på en parkeringsficka. Mamma kom dit och en bekant till oss som jobbar på en verkstad. En verkstad som låg 100 meter från där jag lyckades få in bilen, så det var lite tur i alla fall.
 
När jag försökte starta bilen så märkte mamma att något rann. Den läckte bensin. Vi hade 3/4 tank och plötsligt var den på halva. Fick hjälp att dra den bort till verkstaden, men jag hade en tid att passa i stan. Gah! Fick låna mammas bil och Connor fick bli kvar hos dem eftersom vi inte hann få över bilbarnstolen. Jag hann till min bokade tid och nu har pappa fixat bilen. Det var bränslefiltret som hamnat på sned så det läckte. Troligtvis har det blivit så för att vägen upp till mina föräldrar är hemsk just nu. Vi kör försiktigt, men det har nog slagit i någon gång ändå. Tur att det inte var något som kostade pengar i alla fall. Allt vi förlorade var en kvarts tank (vilket i sig är mycket pengar för oss, men det hade kunnat vara värre).
 
Detta "lilla" har gjort att min kropp värker som bara den och huvudvärken är här och hälsar på. Jag har ett möte att gå på klockan 19 för jobbet också, så det är verkligen tjo och tjim om mig idag *sarkastisk*

Kommentera här: