Sett filmen Flickan från ovan

Spoilers förekommer!
 
Susie blir mördad och här får vi följa det hon och familjen upplever efter detta.
 
Saoirse Ronan (som jag såg i The Host för första gången, vad jag vet) är helt otroligt bra! Verkligen skönt att hon är så bra för hennes stora roll i filmen är den som håller upp allt. Jag tycker filmen är väldigt tankeväckande, intressant och välgjord. En del saker är väldigt flummiga, men det passar in på något vis. Tänk att Peter Jackson, som kanske är mest känd för STORA Sagan om ringen-trilogin och smått sjuka skräckisar som Bad Taste och Braindead, kan göra något som är så här vackert!
 
Samtidigt som det är vackert så är det så otroligt hemskt och grymt. Jag sitter och riktigt hatar den där äckliga mannen som begår dådet och önskar honom allt ont. *STORSPOILER* Istället så klarar han sig undan ända tills han blir riktigt gammal då han dör av en slump (ÄNTLIGEN!) och försvinnandet/mordet av Susie blir aldrig uppklarat. Jag tycker så synd om familjen och förstår inte hur de klarar att gå vidare utan att veta.
 

Kommentarer:

1 Lina - A Film and TV Freak Like Me:

En mycket bra film men annorlunda film. Som du säger, flummet passar in.
Saoirse är en väldigt talangfylld skådespelerska i mina ögon och hon är praktiskt taget bra i allt hon gör. Filmen Hanna borde du ser, själva filmen är kanske inte superbra men Saoirse gör rollen väldigt bra.

Kommentera här: