Sett filmen Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Spoilers förekommer!
 
Två personer genomgår en medgörlig begränsad minnesförlust där de raderar minnet av varandra efter att deras förhållande har blivit dåligt. Det är först då de kommer ihåg vad de från början hade.
 
En typisk vardagsdeprimerande film. Inget för mig. Den hoppar hit och dit i handlingen och så är det meningen att man ska veta "vilken" historia det handlar om genom Clementines (Kate Winslets) hårfärg. Det känns väldigt vagt och det finns många bättre sätt att använda sig av en okronologisk handling (se bara Tarantino's tidiga verk).
 

Kommentarer:

1 GeorgVanHalen:

Såg den här filmen med en kompis.

Skrattade åt hur dåligt skådespelet var bitvis (inte var huvudpersonerna). Som du skriver är den rörig och för det mesta allmänt dålig. Hur denna kan fått 8,4 på IMDB och listas tillsammas med klassiker är för mig oförståeligt. Jag skulle ge den 5.0 kanske. Tycker majoriteten av Jim Carreys filmer är bättre. De seriösa och fjantiga!

En av 00-talets mest överskattade filmer!

Svar: Håller verkligen med! Jag förstår inte heller den status denna film fått. Lite elakt ser jag nästan framför mig att det är någon trendnisse som berömt filmen och sedan har många hängt på för att de inte fattat filmen, men inte vill verka korkade :-S
Highlandertess

Kommentera här: