Arvikamässan genomförd

Höstens Arvikamässa är nu genomförd. Det var en lyckad dag för bygdelaget som jag jobbar för. Många kom och pratade och kollade på material. Jag fick en hel del träning. Är så att säga "socialt obekväm" och att utsätta mig själv för sådana situationer är rejäl träning för mig kan jag säga. Det var även många som deltog i bygdelagets tävling, så nu blir det spännande att se vilka som vann!
 
Mamma var med så vi kunde turas om för att hinna gå och titta på övriga utställare också. Min vana trogen samlade jag på mig en hel del grejer...hehe... Nu är jag helt färdig så det kommer bli barnfilm hela kvällen kan jag säga så att Connor sitter lugn och stilla.
 
På mässan bokade jag även tid till förundersökning för laser på ögonen. Bokade man idag fick man undersökningen gratis, annars kostar den 450 kronor. Jag har undrat om jag är lämplig för en sådan procedur så det kan vara lika bra att ta reda på det. Skulle jag vara det så får jag ta ställning då, angående ekonomin och avbetalning och så vidare. Det vore bara så underbart att få vakna på morgonen och SE istället för att behöva leta upp glasögonen det första jag gör. Men jag ska inte ha förhoppningar. Jag tror själv att min syn inte är stabil nog, men vi får se vad undersökningen säger.
 
Hela högen med grejer jag samlade på mig.
 
 Pennor pennor pennor! Godis, anteckningsblock, sportflaska, vattenflaska, små söta grisar (grön, lila, gul och röd), korthållare, kapsylöppnare, reflex och så kanske jag glömt nåt...
 
 Här satt och stod vi under dagen.

Kommentera här: