Varit till den nya handelsparken

Idag blev det en tur till nya handelsparken i Charlottenberg, men först var vi hungriga så vi åkte in till centrum och käkade på Källmans. Tycker om att åka in till centrum så inte köpcentrat och nya handelsparken tar allt. Sedan släppte jag av Robin och Connor vid köpcentrat för jag skulle till godisaffären för att fixa lite Halloweengodis som Connor inte fick se.
 
Efter att ha hämtat dem åkte vi till nya handelsparken då, där vi kollade in nyinvigda Rusta och nya butiken Dollar Store. Sistnämnda affären var kul att kolla runt i. Mycket billigt!
 
På hemvägen åkte vi förbi Ny kyrka i/utanför Ottebol så vi kunde lägga lite blommor på släktingars gravar. Jag kunde även peka ut var Connors morfar växt upp och det tyckte Connor var kul. Han hade lite svårt att greppa att morfar varit liten bara...hehe...
 
Min mat på Källmans. Gott!
 
 Connor ville testa en slush. Tror han bara druckit det en gång tidigare. Tungan blev blå och det tyckte han var jätteskoj!
 
 Här växte Connors morfar upp.
 
 Överst är det inköp från Dollar Store. Härliga juldoftande tvålar, några "vanliga" tvålar och ett spel till Connor. Köpte även lite Halloweengrejer, men det hamnar inte här än då Connor ska ha med sig det när han går "bus eller godis". På Rusta köpte jag presentrosetter och en praktisk plastlåda som Connor har sitt smålego i nu som ni ser till höger.

Kommentera här: