Tillfälliga tatueringar

Connor hade en period när han verkligen gillade tillfälliga tatueringar. Nu har han däremot inte pratat på det på ett tag. Tilde Tryck har lite olika tatueringar så där köpte han några en gång. Om ni har barn, gillar eller har de gillat sådana? Jag minns själv när jag var barn och sådana följde med Kalle Anka-tidningen. Jag tyckte det var skoj. Barn verkar gilla att smycka sig själva med tatueringar eller genom att måla med tusch. En del vuxna fortsätter smycka sina kroppar med permanenta (så gott som i alla fall, trots laserbehandlingar) tatueringar och diverse konst.
 
Undrar bara varför det fortfarande finns så mycket fördomar kring just permanenta tatueringar? Och att en del personer anser sig ha rätten att säga till en annan att "det var bland det fulaste jag sett". Men tur då, för DU behöver inte skaffa en tatuering om du inte vill. Låt den som tycker att det är vackert få ha det utan pikar och gliringar!
 
Några av tatueringarna från Tilde Tryck. Hund på ena armen och katt på andra.

Kommentarer:

1 linnaea:

NEEJ vad söta!! :))

2 GeorgVanHalen:

Typiska Kalle-Anka tatueringar hade jag nog någon som liten.

Jag har däremot svårt för tatueringar och piercingar på vuxna.. Den enda jag någonsin sett som passar i sånt är Tommy Lee Jones.. Trummisen från Mötley Crue. Det passar verkligen hans personlighet och han ser "coolare" ut i det. I övrigt har jag aldrig sett någon som passar bättre i en tatuering än utan.

Jag respekterar själva konsten. För många tatuerare är duktiga konstnärer som gör det för ett säkert sätt att livnära sig på.. Men att min generaton (+ någon äldre och yngre) gått så överstyr tycker jag är synd. Finns MÅNGA som såg mycket bättre utan tatuering än med.

Däremot skulle jag aldrig uttrycka det mot någon. Speciellt ingen okänd, men kan jag påverkar någon att inte gör en tatuering så gör jag gärna det.

Svar: Ja, om personen som skaffar tatueringen är nöjd och glad så tycker jag att man ska låta det vara, även om man själv kanske inte tycker att det var snyggt. Jag har sett många snygga tatueringar som jag tycker passar på folk, men även sett sådana jag inte gillat. Men det är min smak så jag brukar aldrig säga till någon att det är fult :-) Har själv en som jag gjorde 2001 och är fortfarande nöjd. Liten, men passar för mig :-)
Highlandertess

Kommentera här: