Sett filmen Skyfall

Spoilers förekommer!
 
MI6 attackeras och det verkar vara en personlig hämndaktion mot M. Bonds lojalitet testas.
 
Filmen börjar med den tråkigaste Bond-låt som någonsin gjorts, i mitt tycke. Sedan börjar filmen ganska snabbt. Filmen känns inte särskilt mycket "Bond" utan mer som vanlig action. Det är ok action, men höjer sig aldrig över massan av actionfilmer som finns. Det är första Bond-filmen jag sett med Daniel Craig som Bond och han är väldigt blank och tråkig. Har hört folk säga att detta är bästa Bond-filmen med honom, så eftersom jag tyckte som jag gjorde blir jag tveksam över om det är värt att se de tidigare.
 
Effekterna är hemska ibland. Det märks verkligen när en utomhusscen filmats inomhus i studio och CGI:n är inte särskilt diskret eller snyggt gjord. Jag fick upp hoppet när de åkte till Skottland, men förutom några få utomhusscener på plats så är det mesta filmat i en studio som troligtvis inte låg i Skottland. Trist...
 
Personligen föredrar jag många andra actionfilmer före denna. Bourne-filmerna till exempel tycker jag är riktigt bra. Smarta och bra tempo. Det är nog min "Bond" nu för tiden det.
 

Kommentarer:

1 GeorgVanHalen:

Jag tycker boven i denna var briljant. En av de bästa Bond-skurkarna enligt mig!

Kommentera här: