Sett filmen Shutter

Spoilers förekommer!
 
Ett nygift ungt par börjar märka förändringar i foton de tar. Efter att de är med i en olycka i Japan blir närvaron ännu mer intensiv och Jane börjar forska i "spökbilder".
 
Det känns som att det är en remake på en asiatisk film, men jag har inte sett den i så fall. Den är väldigt bra trots att Joshua Jackson inte känns så övertygande. Den som bär filmen är Rachael Taylor. James Kyson är också bra och jag kände igen honom, men kunde inte placera honom. När jag kollade upp det så spelade han Ando i tv-serien Heroes så då är det inte konstigt att jag kände igen honom.
 
Jag tycker filmen bygger upp bra. Den har en kuslig, krypande stämning och en del foton är riktigt bra gjorda. Läskiga! Mot slutet börjar det spåra ur och blir för mycket för att det ska vara kusligt längre. *STORSPOILER* I jämförelse med en hel del andra skräckfilmer så tycker jag att "den arga anden" i denna film absolut har skäl att hämnas. Fy, vilket äckligt beteende från dessa män. Det är inte ofta jag blir förbannad när jag ser skräckfilmer (förutom när jag ser kassa sådana, men då av andra skäl) så jag tycker även att filmen är engagerande. Ovanligt för att vara en skräckfilm.
 

Kommentarer:

1 Beatrice, mamma till Devin & Lili ♥:

Hm, det är ju så att man nästan måste se denna filmen nu ;)

Kommentera här: