Sett filmen The Hills Have Eyes 2 (2007)

Spoilers förekommer!
 
En grupp med soldater, fortfarande inne i sin utbildning, ska leverera en last till ett forskningsläger i bergen. När de kommer dit finns inte en människa i sikte och de börjar utforska området för att se vad som hänt.
 
Man förstår direkt vad som kommer hända. Den är ungefär som 1:an fast med soldater istället för en familj. Den är otroligt äcklig och inte det minsta skrämmande, förutom just det att de ALLTID "bara" dödar männen, men kvinnorna ska de våldta och kränka något otroligt innan de dödar dem. Sjukt! Effekterna är väl ok, men i och med att de överanvänds och allt är för mycket så spelar det ingen roll.
 
Jag tycker också att det är lite förvånande att en grupp soldater består av två kvinnor som är riktigt "fina" av sig. En av dem skärper sig, men just med tanke på att militärutbildning faktiskt är väldigt hård så undrar jag varför de till en början är så "hoppiga" och totalt okunniga av sig. Verkar som att de nästan inte vet hur man avfyrar ett vapen förrän efter ett tag. De karaktärerna hade de kunnat jobba lite mer på, men vad kan man förvänta sig av en sådan här film egentligen?
 

Kommentera här: