Framsteg på barngympan

Vad jag blev stolt över Connor på barngympan i förrgår! För första gången var han med på ALLA lekarna och redskapsgympan och hade superkul! Log och skrattade nästan hela tiden. Tidigare har han varit med på redskapsgympan för den var han van från lillgympan som vi gick i två terminer innan det blev storgympan istället, men lekarna släppte det på nu. Vilket framsteg! Så roligt att se!
 
Allra först när vi kom till idrottshallen och gympan inte hunnit börja så sprang han tio varv i salen på egen hand. Jag var lite orolig för att han skulle krocka med de äldre barnen som sprang runt (det är barn mellan 3-6 år gamla i gruppen), men det gick så fint så. Första leken hette något med Gammelgäddan och andra leken var Ett, två, tre, rött ljus. Jag tycker verkligen det är en bra grej för oss att vara med på denna gympa då Connor lär sig mycket, både lekar och att samsas med många andra barn (det var 20 barn i förrgår). Bra förberedelse inför förskoleklass. När han blivit lite äldre så ska han få vara själv utan någon av oss föräldrar också. Bra förberedelse även det.
 
Är riktigt "mammastolt" över honom!
 
Är inte hemma just nu så har ingen gympabild. Istället för ni se en bild på när Connor hjälpte mormor och morfar att dela upp lammkött som de fått av en granne som har får.

Kommentarer:

1 Monstars - Karate Hottie:

Sist när jag passade Connor lekte vi ett, två, tre, rött ljus och det var omöjligt att få honom att stå still. Han hoppade upp och ner istället och bara skrattade. Busungen. :)

Svar: Hehe... ja, han stod still när vi lekte det i förrgår, men sa till mig att "jag VILL springa" :-) Så jag förklarade att vi bara fick springa när personen där framme räknade ett, två, tre.
Highlandertess

Kommentera här: