Återbesök hos Memira och "karatekläder"

Idag var det dags för andra återbesöket på Memira i Karlstad. Ögonen ser jättebra ut! Synen är skarp. Jag ska droppa en droppe i vänster öga morgon och kväll bara för att det såg lite torrt ut. Det är inget jag känner av dock.
 
Pappa var med mig idag eftersom det kan bli jobbigt för mig att köra så långt och dessutom när det är mörkt, så efteråt var vi och gjorde lite ärenden. Clas Ohlson i centrum och sedan iväg till Välsviken där pappa skulle på Jula och jag passade på att kolla Lager 157 och sportaffären. Sedan mötte vi upp på nyöppnade XXL. Ett stopp i Våxnäs för att hjälpa syrran att fixa vantar på Hööks blev det och efter det blev det ICA Maxi för lite småköp och en kycklingsallad med hem från Mama´s. Sista stopp Biltema för pappa och Toys för mig. Ibland undrar jag om det är jag som tycker mest om leksaker eller om det är Connor...hehe... Blir nog målfoto på det.
 
Kom hem till en stackars sjukling. Connor var snuvig imorse, men nu har det brutit ut med feber.
 
På Lager 157 hittade jag sådana kläder som Connor velat ha. "Karatekläder" som han kallar det. Av någon anledning står det princess på dem, men det struntar vi i. Ett litet ord ska inte få begränsa någon.

Kommentarer:

1 Monstars - Karate Hottie:

He he han får kolla in min riktiga karatedräkt :)

Kommentera här: