Testat yoga på Sjövinden

Idag var det planerat att testa yoga på Sjövinden som ligger på Hantverksmagasinet. Mirja med familj ställde upp som barnvakt till Connor och han hade skött sig bra. Så härligt att höra sådant!
 
Yogan var riktigt avslappnande och skön. En del ställningar var lite kämpiga och det där med djupandning tycker jag är svårt. Men jag gjorde det jag kunde på mitt sätt. Vid ett avslappningstillfälle så upplevde jag ungefär samma känsla som jag gjorde då jag testade floating. Det kändes som att hjärnan var på väg att lämna mig och så ryckte jag tillbaka den och fick ett väldigt adrenalinpåslag blandat med lite panik. Då fick jag öppna ögonen och lokalisera var jag var. Instruktören sa att jag nog har en talang för riktigt djup avslappning. Det var rätt intressant!
 
Nu direkt efteråt (eller ja... cirka 1,5 timmar efteråt) så har jag väldigt ont i nacken och axlarna (speciellt vänster) trots att det inte alls kändes som att man använde musklerna så mycket. Eventuellt ska det bli en utomhusyoga framöver och i så fall skulle instruktören ta kontakt. Nu idag var det avslutning för terminen så vi tajmade det perfekt så vi hann med att testa. Tack så mycket Maria, för att du blev med mig!
 
Miljön där yogan hålls är underbar! Det är samma lokal som vi hade Connors namngivning i.

Kommentera här: