Shoppat i Ullared och Mellerud

Här är inköpen under resan till Gekås i Ullared och Bloms utanför Mellerud. Förutom detta (som är till antingen mig, Connor, djuren eller hela vår lilla familj) så blev det en hel del presenter handlat.
 
Till djuren. Myntafåglarna som katterna älskade, kattgodis och kaningnagarstänger.
 
Dekorgrus i fyra olika färger, Nivea Lypsyl, handväska, två tillbringare (lila och grön), liten brandsläckare, en glasburk med doftljus (vindruvor), dagcréme med solskydd, liten amerikansk fotboll, body butter och en stor fotboll.
 
Duplo sjukhus.
 
Kläder till Connor. Två t-shirts (Ullared och Mario), ett par långbyxor, tre par shorts och en sommarjacka.
 
Kläder till mig. Tre linnen (Ullared, blått och grönt), två par trosor (Ullared), ett par shorts, ett par träningsbyxor, ett par pyjamasbyxor (något jag redan har, men jag har svårt att motstå rutiga pyjamasbyxor) och en top.
 
Det som syns dåligt på bilden ovan. Fluffstrumpor två-pack och ett par knähöga fluffstrumpor.
 
Gammelsmurfens hus, bollpump, presentpapper, Smurfballonger, cykelsadelskydd med gelé, Ullaredsspelet och ett tårtfat med lock.
 
Basebollset, dockvagn, body butter, presentsnören och prydnadskudde.
 
Connors sommarskor som han valde ut själv. Köpta på Sko-Boo. Han ville ha ett tredje par (converseliknande som glittrade i silver), men de fanns som minst i storlek 30. Han kom fram med 35:or till mig och sa: "Dessa passar Connor". Hmmm... "Lite väl stora va?", tyckte jag. Men då skulle han ta dem på sig för att visa mig att de VISST passade...hehehe...
 
Mina sommarskor från Skokanonen i Ullared.
 
Kolla vad jag hittade i Ullared! Inne på Retrohouse. Underbart! Har länge letat efter Doktorn kan komma, men bara hittat tyska utgåvor. Nu har jag miniserien så då är det resten av serien kvar då. Stod även och trånade efter 8-bitspel, Game Boy-spel och Game & Watch i affären.
 
På Bloms käkade vi på hemvägen och förutom några presenter hittade jag även detta.

Kommentera här: