Sett filmen The Invisible

Spoilers förekommer!
 
Nick blir attackerad och lämnad för död. Men han finns ändå. Osynlig går han runt och försöker hitta svaret på varför han är kvar, men att ingen ser eller hör honom.
 
Det var ganska länge sedan jag såg den svenska filmen Den osynlige, men av känslan jag minns så var jag inte så imponerad av den filmen. Den här filmen känns mer intressant på något vis, men den höjer sig inte högre än medel. Jag stör mig dock redan från början på huvudpersonen Nick (Justin Chatwin). Jag undrar varför, för det är inte så att han är dålig på något vis. Efteråt får jag svaret då jag kollar upp vad han gjort tidigare. Han spelade Tom Cruise's son i War of the Worlds och jag störde mig enormt på honom i den filmen då han handlade så totalt egoistiskt. Den känslan satt visst kvar när jag såg honom i denna film.
 
Margarita Levieva känner jag igen från serien Revenge. Hon spelar lite samma typ av roll i denna film som i serien. Alex O'Loughlin har en liten roll och det är kul att få se honom som bad guy då jag tidigare bara sett honom som "hjälten" i till exempel serien Moonlight och Hawaii Five-0.
 

Kommentera här: