Sett filmen The Immortal Voyage of Captain Drake

Spoilers förekommer!
 
Kapten Drake (Adrian Paul) och hans besättning får uppdraget att hitta en frukt som kan ge odödlighet. Samtidigt jagas de av Drakes ärkefiende Sandovate.
 
Jag blev riktigt road av denna film! Handlingsmässigt är det inget större fel på den. Historien är faktiskt riktigt intressant och klurig vid vissa tillfällen. Men miljö, kostym, skådespelare och effekter är så otroligt B, men faktiskt så B att jag, som sagt, blir road. Såg denna film endast för att Adrian Paul var med. Följer arbetet från Highlander-gänget och även fast det mestadels blir Peter Wingfield så kollar jag ibland på sådant som Adrian Paul, Jim Byrnes och övriga är med i.
 
Adrian Paul är även fight coordinator för denna film. Detta är en man som KAN det. Jag följde hans utveckling i Highlander-serien och mot slutet är det helt otroligt att se honom fightas. Men i denna film har han inga värdiga motståndare. Allt blir nedtrappat och Adrian får sänka sig så att han inte ser ut att tillhöra en högre nivå än de andra (vilket han gör). Det var rätt så trist.
 

Kommentera här: