Sett filmen Cowboys & Aliens

Spoilers förekommer!
 
Arizona, 1873. Ett samhälle med cowboys och ursprungsbefolkning är det enda som står i vägen för en invasion av rymdvarelser.
 
En riktigt roande film, i alla fall för stunden. Jag gillar blandningen av genres... westernfilm och sci-fi film. Sci-fi-delen är väldigt liten, men lite av känslan finns där. Tyvärr drar de dåliga effekterna ner en del av upplevelsen. De ser otroligt fejk ut.
 
Clancy Brown (Highlander, Earth 2) är den bäste i hela filmen! Härligt att se honom igen, det var ett tag sedan jag gjorde det. Han gör mest röster numera verkar det som. Han har en helt otrolig röst, men jag hoppas de vill ge honom fler jobb som skådespelare också för han kan verkligen bidra med mycket!
 

Kommentarer:

1 GeorgVanHalen:

Jag tycker starten när det bara är Cowboys var överaskande bra, men när Aliens kommer in blir det konstigt. Idén är kul (att göra något annorlunda), men den avancerade Alien-tekniken fungerar inte med det traditionella Western-stuket. Det hade kanske fungerat om det varit mer "low-key" istället för mer framtida action baserat. Dvs. mer Alien 1 än Alien 4a-stilen. Underhållande, men förstår att många inte är för exalterade över den.

Går man inte in på djupet utan bara ser en film för nöje är den helt okej, men det är för mycket som skär sig för att jag skulle rekommendera den för någon som "en bra rulle".

Kommentera här: