Handla med barn

När vi skulle till Karlstad igår så stannade vi i Ilanda för att handla kattsand, spån och hö på PETS. Då tittade vi in i butiken bredvid där de säljer lite allt möjligt. Connor hittade leksakerna snabbt och började stapla grejerna på varandra och sa att han skulle köpa det. Det är inte dyra saker där, men det ska inte handla om pengavärde utan om själva tanken så jag sa till honom att han fick välja EN grej. Det blev lite velande fram och tillbaka, men till slut bestämde han sig för en grej och gick nöjt med den till kassan.
 
Han valde en helikopter för 19 kronor.
 
Orsaken till besöket i butiken. Connor behövde verkligen nya strumpor då han växt ur nästan alla han har. Hittade många härligt färgglada!

Kommentarer:

1 Sanna Deltén:

Hej, hittade din blogg genom FB-gruppen "genus och jämställdhet". Hajade till lite, då ditt barn har samma namn som mitt barn (som blir fem i år), och namnet är ju inte så vanligt här i Sverige! Tyckte det var lite roligt att se :)

Svar: Vad roligt :-D Nej, det är verkligen inte vanligt. Hur fick ni inspiration till det namnet? För oss var det enda namnet vi kunde enas om och det passade så bra eftersom både jag och min sambo älskar Skottland :-)
Highlandertess

Kommentera här: