Arvikamässan

Så var Arvikamässan avklarad då. Det blev en lång dag och jag känner av det väldigt mycket idag. Skönt att Robin är ledig några dagar nu så jag får ta igen mig. Det var roligt på mässan, det var det, men även roliga saker blir jobbiga efteråt för mig! Det är en del som inte förstår det. De tror kanske att man bara använder sin värk och smärta som ursäkt eller att man bara får ont av sådant man "måste" göra. Så funkar det inte. Det är gånger jag varit tvungen att tacka nej till roliga saker på grund av mitt tillstånd och även roliga saker kan göra ont efteråt. Det är likadant oavsett.
 
Det var mycket folk på mässan! Jag hade möjlighet att gå runt och titta och då blev det deltagande i en del tävlingar, en del gratisgrejer och broschyrer. Jag vet en tävling jag inte kommer vinna i. Man skulle gissa vad tre biloljor var för typ och jag blandade ihop två... Putta golfboll gick inte så bra det heller, men de andra tävlingarna håller jag tummarna för.
 
Bordet där Gunnarskogs Bygdelag hade sitt. Det hade kommit in en del material från föreningar och företag i bygden. Vi hade med nytryckta visitkort för Bygdelaget och ett alldeles färskt Gûnnerskenytt kom dit ungefär 1 timme efter mässöppningen. Bildspel kördes på projektorduken hela dagen.
 
Lite av det jag samlade på mig. Broschyrer, visitkort, godis (choklad som jag köpte och gratis godis från OKQ8), penna, halva priset på biltvätt, erbjudande på klippning, kortlek, rengöringsduk till mobilen och en bok som jag även fick signerad. Boken såldes till mässpris, men jag fick den. Supersnällt! Ska bli intressant att läsa!

Kommentera här: