Arvika Yankee Car Meet 20 juli

Efter lunch kom syrran hit och Connor och jag tog följe med henne bort till Folkets Park där det var Yankee Car Meet idag. Det var många fler bilar än ifjol så de stod till och med utanför själva området. Många var otroligt fina och jag blev så sugen på att köra några av dem! Connor fiskade fiskdamm och köpte sig en t-shirt. Han hade svårt att välja motiv, men till slut blev det lastbilar. Efter att vi gått 100 meter så ångrade han sig och ville ha traktorer, men aldrig att jag krånglar på det viset så han fick stå för sitt val. Det var strålande väder och underbart att se så många bilar glänsa i solen!
 
Några av mina favoritbilar och en sur Connor för att jag inte bytte t-shirten. De två nedre bilarna fick en varsin röst av mig.
 
 Underbar! Kolla inredningen! Fantastiskt! Denna fick en röst av mig.
 
 The Bluesmobile var där också. Blues Brothers.
 
 En rad med Mustanger.
 
 Connor fick en kalender, köpte en t-shirt med lastbilar på och i fiskdammen fick han mycket grejer minsann! Fyra samlarkort på kändisar, två ödlor (varav en mjuk och en som lyser i mörkret), en vattenspruta (jag kallar inte barnleksaker för pistol eftersom jag tycker det står för våld), en Nasse-figur, en dumleklubba och en sorts krita (jag är inte helt hundra på vad det är egentligen...).

Kommentera här: