YEY! Jag har biljett till Iron Maiden!

Platsen är inte så bra, men vad bryr jag mig om det. Jag får se Maiden igen! Underbart! Nu kan jag fira att det var 10 år sedan jag såg dem live för första gången. Hade varit perry om det varit på samma arena också, men det är på nybyggda Friends Arena i Solna så nu får jag en chans att utöka min mentala karta eftersom jag aldrig varit i Solna. Så kul!
 
Tack för denna julklapp syrran!
 
Tjoho, vilket tryck det ska bli här!

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Iron Maiden!

Fin present det där. Måste bara fråga.. Jag minns att din kille inte uppskattade Iron Maiden-konserten ni var på tidigare. Vad lyssnar han på själv? Är han hiphopare? Klassiskt? Jazz? Techno?

Iron Maiden är ändå så pass "mjukt" (gentemot all grövre metal) så även ett icke-metalhead ska kunna uppskatta de.. Speciellt när deras kontakt med publiken är väldigt säregen. Det känns som Iron Maiden-fans är, förutom diehard-fans av andra band, mycket mer "inne" i musiken än till andra band där folk hämtar öl eller springer på toa så fort en "okänd" låt kommer.

Tips dock är att TA bussar som går in till stadion. Området omkring är kaos och kommer förmodligen vara det länge till. Taxibilar stannar en bra bit utanför området. Tunnelbanan ligger cirka 20 minuters promenad därifrån.. Ta reda på vart "Friends Arena"-bussarna går och hoppa på en av de.

Svar: Min sambo gillar Coldplay, Foo Fighters och liknande :-) Jag tycker det går an att lyssna till några av låtarna, men efter ett tag vill jag ha lite mer drag :-) Tack för tipset angående bussarna! :-D
Highlandertess

Kommentera här: