Varit på "nya" simhallen

Idag gjorde hela lilla familjen sällskap med en vän och hans barn till simhallen. Vi har inte varit där sedan renoveringen så det var roligt! Det var verkligen mycket roligt för barnen nu! Och så mycket större det var! Härligt!
 
Lite lugnare kring motionsbanan nu också då det fanns många andra ställen att vara på än i stora bassängen. Connor var lite avvaktande till att börja med, men sedan sprang han runt och lekte i "Piratvika" och ville inte gå hem. Robin och jag turades om så vi kunde testa den nya 55 meter långa rutschkanan också. Den gick jättesnabbt och var härlig! Jag testade även rehabbassängen och den var härlig! Varmt vatten där! I bubbelpoolen var det ännu varmare och det var också skönt. Jag hade med en engångskamera som tålde vatten och lämnade in den för framkallning efteråt så om cirka en vecka får vi se om det blev något av korten.
 
Tänk vad "bortskämd" man blivit med digitalkamera numera förresten. Det var en svår känsla att inte kunna kolla korten direkt och jag har ingen aning om det blev något alls. Tar man med digitalkamera så kan man kolla och är något dåligt kan man radera det direkt. Väldigt vad man vant sig vid det snabbt, för jag har väl haft digitalkamera inte ens 10 år av mitt liv. Det innebär att jag i minst 15 år har haft en fotorullekamera (jag fick min första fotorullekamera när jag var 7 år, så det är därifrån jag räknat). Jag hade dessutom kvar en fotorullekamera till och med 2007 ut, vid sidan om en digitalkamera, så det är inte många år utan.
 
Rutschkanan på simhallen. Bildkälla.

Kommentarer:

1 MK:

Jag kan sakna fotorullekamerornar tid. Inte trettioelva omtagningar för att nån på bilden inte är nöjd. Inte hur stora mappar som helst på datorn med bilder man inte orkar sortera. Och de underbara fotoalbumen som är så kul att sitta o bläddra i. Att bläddra bland bilderna på datorn har inte samma charm, och svårt är det att rensa bort om man har fem bilder av samma motiv och inte kan bestämma sig för vilken som är bäst. Då blir det ju oftast kvar allesammans.
Hoppas det kommer upp någon frän undervattensbild framöver om korten blev bra :)

Svar: Ja, det har blivit otroligt många kort numera när man inte behöver framkalla alla utan bara har dem på datorn.
Highlandertess

Kommentera här: