Sett filmen Thor

Spoilers förekommer!
 
Den mäktige, men arrogante krigaren Thor blir utkastad från Asgård av sin far. Han landar på jorden där han får lära sig ett och annat innan han är tvungen att kämpa för människorna för att försvara dem mot ett yttre hot.
 
Så länge som de befann sig på jorden så tyckte jag filmen var bra, men Asgård var för mycket. Det är så otroligt överdrivet animerat så jag tycker inte den delen är intressant överhuvudtaget. Det är som att det ytliga i sceneriet drar bort meningen ur handlingen på något skumt sätt. Men, som sagt, på jorden är det intressant. Jag gillar att jag får en ny inblick i The Avengers. Hade inte sett denna film innan och visste därför inte vem Barton var (han är med i denna film). Visste inte heller riktigt vad relationen var mellan Thor och Loke, för sagan stämmer inte riktigt med filmen.
 
Smågrejer här och där är rätt roliga och skådespelarna är riktigt bra. Jag kände inte igen René Russo, vad har hänt med henne? Helt olik sig från till exempel Ransom. Jag gillar Natalie Portman (fast hon är svagare här än hon brukar vara), Jaimie Alexander, Stellan Skarsgård, Kat Dennings, Tom Hiddleston, Idris Elba och Clark Gregg. Resten "försvinner" lite. Chris Hemsworth är inte lika irriterande som han brukar vara så det är ett plus.
 
Gillar man The Avengers så kan man se denna för att få lite mer bakgrund. Tycker det är ganska självklart att de tog "skurken" från denna också för han är riktigt bra!
 

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

Gillade inte alls denna filmen faktiskt. Jag var dock dum nog att dissa den i min blogg och en kvart efter jag lagt upp inlägget kom det en rejäl åskstorm. Hm kanske Thor belv arg på mig haha

Svar: Hehehe...kanske det :-)
Highlandertess

2 Beatrice, mamma till Devin och Lili ❤:

Jag gillar den filmen :)

Kommentera här: